Despre noi

Suntem un furnizor autorizat de componente de întreținere în Republica Moldova, cu accent pe calitate și profesionalism. Având mulți ani de experiență pe piața de profil, VSC Unitech vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o gamă largă de piese pentru utilaje industriale, sub cel mai bun raport calitate-preț.

În activitatea noastră, am reușit să ne construim un portofoliu impresionant de produse și mărci, precum: 

Rulmenți - SKF, FKL, FAG, URB

Curele - SKF, Gates, Optibelt, Continental, Mitsubishi, SWR

La solicitarea dvstr., putem furniza articole specifice care nu se regăsesc în stocul nostru curent, în termen de 2-4 săptămâni. Echipa noastră se va dedica întregului proces din momentul solicitării și până la livrare, pentru a vă asigura o achiziție pe măsura așteptărilor.

Contactați-ne acum pentru o ofertă personalizată!

Parteneri de încredere

Lucrăm cu partenerii noștri pentru clădirea unei relații de lungă durată, de-a lungul căreia să creștem împreună. De-a lungul a jumătate de deceniu, ne-au încredințat afacerea firme de renume din Republica Moldova, inclusiv din stânga Nistrului:


VSC Unitech poate deveni și partenerul dvstr. de afaceri! Datorită ofertei noastre diverse și a rețelei ample de furnizori, suntem pregătiți să livrăm produse în timp util, oriunde în țară. Dorim să venim în sprijinul dvstr. cu un vast catalog pentru toate tipurile de aplicații în diverse industrii, de la agricultură și vopsirea auto, până la echipamente transportoare și reparații electrice.

Este suficient să ne contactați — de restul ne ocupăm noi! 

About